Formule

Zoals elke bedrijfscateraar bieden wij een totaalprijs aan in onze offertes voor de algehele maaltijdenverzorging in het bedrijfsrestaurant. Voor diegenen die echter veel kosten willen besparen hebben we een alternatief bedacht. Een formule waarbij u als opdrachtgever de facturen aan de food-leverancier rechtstreeks kunt betalen.

Dat scheelt dagelijks over de inkoop zo’n 15% administratie-/behandelingskosten die elke cateraar u in rekening brengt. Door ons lage, zeer aantrekkelijke uurtarief voor een representatieve, vriendelijke cateringmedewerk(st)er zult u bij ons nog eens extra voordelig uit zijn.

Daarnaast is, omdat u de boodschappen zelf betaalt, de winst uit de omzet voor u natuurlijk en kunt u zodoende ook nog eens een deel van de kosten van het cateringpersoneel terug verdienen. Onze dames en heren zijn gediplomeerd en werken geheel volgens de HACCP-normen. Controles op de naleving van de hygiƫnecodes worden met grote regelmaat uitgevoerd door onze regio-inspectrices. Bevindingen worden in verslagen vastgelegd en met het uitvoerende personeel besproken.

Ons vaste uurtarief omvat alle additionele kosten zoals exclusieve bedrijfskleding en inspecties. Bij uitval van personeel regelen wij kosteloos kundige en ervaren vervanging. Wij vrijwaren onze opdrachtgevers altijd schriftelijk van elke aansprakelijkheid tegenover de warenwet! Zo zeker zijn wij van onze zaak.