Over Westside

Westside Bedrijfscatering beheert kantines en bedrijfsrestaurants door geheel Nederland en daarbuiten. Naast catering op kleine schaal waar slechts één medewerk(st)er al voldoende is om dagelijks op een zeer vriendelijke wijze de lunches te verzorgen, mogen we ook verschillende overheidsinstanties en diverse grote (beursgenoteerde) bedrijven tot onze tevreden opdrachtgevers rekenen. Een referentielijst waar klinkende namen op staan verstrekken wij u graag op aanvraag.

We nodigen u graag uit even door ons fotoalbum te bladeren. Met de muis kunt u de bladzijden omslaan zoals u dat anders met uw vingers doet. (U kunt echter ook met uw muis links- en rechtsonder op de pagina's klikken). In het fotoalbum hebben we allerlei foto's geplakt, zowel formele als informele, waardoor u een leuke indruk krijgt van onze niet alleen uiterst professionele maar vooral ook gezellige organisatie.

Omdat we naast de dagelijkse catering in de bedrijfsrestaurants voor onze relaties ook de recepties en personeelsfeesten zoals bijvoorbeeld een (kerst)diner of barbecue verzorgen, hebben we ook daarvan enkele foto's ingeplakt...

Westside Bedrijfscatering
Handellaan 207 - 2625 SG - Delft - Nederland
Tel: 015-2570724 - Fax: 015-2574888 - info@westsidecatering.nl
NL | D | EN | FR | ES